Karatistkinja ,,Ozren Sokotopa“, Ivana Pavlović“, na Međunarodnom turniru u Sloveniji

Pred kraj ovog dela sezone, karatisti ,,Ozren – Sokotopa“ ređaju uspehe. Posebno se ove sezone istakla Ivana Pavlović koja sutra putuje u Sloveniju, gde će se boriti za medalju u veoma jakoj konkurenciji kao reprezentativna kandidatkinja Karate saveza centralne Srbije.

Kup Srbije za poletarce, pionire i nade u katama održan je prošlog vikenda u sportskoj hali u Atenici. Uz neverovatan broj kvalifikovanih takmičara, čak 600 iz 110 klubova Srbije, „Sokotopovci“ njih četvoro, nadmetali su se u katama i osvojili srebro i bronzu. Srebro je osvojila Ivana Pavlović, a bronzu Branislav Miladinović.

Ovo je odličan rezultata, a iz Karate kluba ,,Ozren Sokotop“ stiže još jedna lepa vest, Ivana Pavlović, koja je nedavno postigla izvanredan uspeh na državnom prvenstvu osvojivši treće mesto u svojoj kategoriji dobila je poziv da kao reprezentativna kandidatkinja Karate saveza centralne Srbije učestvuje na 51. Međunarodnom turniru ,,Trbovlje Open“. Ivana sutra putuje u Sloveniju, a takmičenje će se održati u subotu 2. decembra, saznajemo od generalne sekretarke kluba, Ivane Zanfirović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *